Maatwerk & Consulting

Maatsoftware

Wanneer voor uw specifieke noden op de markt geen oplossing bestaat, is het ontwikkelen van eigen software dikwijls de enige aangewezen mogelijkheid. Vaak hebt u echter geen of onvoldoende kennis of mankracht in huis om dat te realiseren.

In die omstandigheden zorgt Larus voor uitkomst: wij ontwikkelen in overleg met u een oplossing die exact aan uw wensen is aangepast. De ontwikkeling kan in samenwerking met uw medewerkers worden uitgevoerd, dan wel volledig worden uitbesteed.

In elk geval hebt u binnen de afgesproken termijn de werkende oplossing, inclusief kennisoverdracht aan uw medewerkers. De broncode wordt u vanzelfsprekend ter beschikking gesteld.

 

ICT Consulting

Een ruime ervaring in zeer verscheiden aspecten van ICT biedt Larus de mogelijheid u bij uw keuzes of in de uitvoering van uw ICT-taken bij te staan. Contacteer ons voor meer informatie.

Artsendossier verplicht

In 2014 publiceerde de overheid een wijziging op het KB houdende uitvoering van de wet op de ziekenhuizen. In art.2 van deze wijziging wordt uitdrukkelijk de inrichting van een persoonlijk dossier voor elke ziekenhuisgeneesheer opgelegd.