Interim & Project Management

Larus heeft een lange ervaring in het begeleiden van projecten en/of veranderingstrajecten. Verandering en vooruitgang zit in ons DNA en wij delen graag onze expertise met onze klanten.

Wij treden graag op als tijdelijke project manager voor uw projecten, voltijds of deeltijds, om ze in de goede banen te leiden en uw success te verzekeren. Of het gaat om louter interne projecten – en we dus uw team komen versterken – of het gaat om projecten met klanten of leveranciers waar u bijkomende expertise nodig hebt, wij hebben de competenties voor beide.

Ook als interim manager om een tijdelijk tekort op te vangen, kan u ons inzetten. Of het een rol is als CIO of IT manager in de lijn van uw organisatie, dan wel in een staffunctie, u zal bij ons een partner vinden die snel inwerkt en uw ICT ontzorgt.

Ook studies en analyses behoren tot ons aanbod: wil u zich laten begeleiden in het opstellen van een ICT strategie of in een audit van uw ICT werking of organisatie, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact op voor meer info.

Contactgegevens

Larus bvba
Sint-Brigidaplein 4
8691 Beveren-aan-den-Yzer

GSM 0477 61 65 72

Larus volgen